NABBI - BIOBeads rørperler

kr49.00 - kr99.00
(No reviews yet) Write a Review
Adding to cart… The item has been added

Miljøvennlige perler, perfekt for de som ønsker å være kreative samtidig som de tar vare på miljøet..Med NABBI BioBeads kan du være kreativ med god samvittighet, siden de brytes ned i naturen uten å etterlate forurensning i vann eller jord. 


Perlene har vakre, litt mer matte farger enn de mer velkjente plastperlene. 


NABBI Bioperler er biologisk nedbrytbare fordi de er laget av materialet Biodolomer. Biodolomer er fremstilt av svensk rapsolje og kalk fra Norge. Derfor er NABBIs miljøvennlige perler det perfekte valget for de som er opptatt av bærekraft. Perlene kommer i et stort utvalg av farger, noe som gjør det ekstra enkelt å lage mange fargerike perlemotiver. Både voksne og barn kan bruke de miljøvennlige perlene - enten til å lage vakre perlesmykker eller til å lage vakre motiver på perleplater. De flotte, små perleprosjektene styrker finmotorikken og kreativiteten.

NABBI BioBeads er et bærekraftig valg for perler. Akkurat som vanlige perler, kan de enkelt strykes sammen. Legg først perlene på en perleplate og dekk med bakepapir. Stryk deretter forsiktig med lett trykk slik at perlene smelter sammen. La bakepapiret avkjøles før du tar det av. Når det er avkjølt, fjerner du motivet fra perleplaten.


 NB: Vi anbefaler ikke å stryke NABBI BioBeads sammen med standard NABBI-perler, da standardperlene er mer varmefølsomme enn NABBI BioBeads..

Du kan trygt begynne å lage mange gjenstander med perler:

  • Lag perlemotiver på perleplater.
  • Bruk perlene til å lage perlesmykker som halskjeder og øreringer.
  • Lag søte jule- og påskedekorasjoner til å henge i vinduskarmen.
  • Lag vakre serviettringer til festen.